Minden eladó egy állatos boltban

Amikor új kiskutyánk lett, mindenféle hozzá tartozó felszerelést megvásároltunk. Ehhez egy közeli kisállat boltot választottunk, ahol minden megtalálható, ami egy kiskutya ellátásához szükséges. Szerettünk volna, ha mindent megkap, ami a kis fejlődéséhez szükséges.

Legyen szó tápokról, vagy kiegészítő felszerelésekről. A prémium kategóriás termékeket választottunk, annak függvényében, hogy mi kell a testi és kis szellemi fejlődéséhez. Erre ez a bolt kiváló volt, mert mindent megtaláltunk, amire gondoltunk, és elterveztük.  Sőt még fekhelyet és bio kutyasampont is találtunk, a fogkrémről és a kutya fogkeféről nem is beszélve. Ami mind –  mind nagyon hasznos kiegészítő egy kisállat tartáshoz.

Ami számunkra nagyon meglepő volt, hogy mindezen kutyás, cicás, hörcsögös és megannyi állathoz tartozó kiegészítők mellett. Eladó gázpalackokat is láttunk, illetve vehettünk volna.

Amikor közeledtünk a bolt felé már akkor láttuk, hogy táblákra ki van írva, hogy gázpalack eladó. Csodálkoztunk is, hogy jó helyen járunk –e mivel nem erre számítottunk, hogy egy kisállat boltban, még gázpalackot is találunk. Ez már nekünk is új és mindennel foglalkozás volt.

Meglepődve kérdeztük, hogy mégis miért kezdtek el foglalkozni, a kutyás és macskás termékek árusításán túl a gázpalackok eladásával.

Nagyon egyszerű válasz jött, azért mert nagyon befektetődő ez a többrétű foglalatosság. Mert aki betér gázpalackot venni, az meglátja, hogy milyen a kínálatunk kutya táp tekintetében, vagy éppen macskájának lát meg valami alutasakos finomságot.  Vagy éppen fordítva esik meg.

Felvilágosított, hogy nem ez a legnagyobb üzlet mostanság, hanem amit az egyik barátja csinál. Gázpalack eladás, telefonhívásra.  Amikor szüksége van az embereknek eladó gázpalackra, csak felveszik a telefont, egyeztetnek a gázpalack méretéről-, mert ugyan akkorát tud venni az a vásárló, mint amekkora éppen az ő saját kifogyott gázpalackja.

 

Internet adta csoda

Amikor megtalálják őt az interneten rákeresve arra a címszóra, hogy gázpalack eladó, rögvest hívják is őt, amikor meglátják tovább olvasva, hogy házhoz is szállít. Az internetes felületen tájékozódhatnak a vásárlók, hogy az eladó gázpalackok kilogrammjától függően mennyibe kerülnek. A legnépszerűbbek, amit minden háztartás használhat, az a 11,5 kilós változat, ez főzésekre, vízforralásra elég egy komplett család részére, ezt szokták használni, hogy ha az időjárás úgy hozza, hogy kellemetlen az időjárás és nem tudnak, tűzet gyújtani, a gázláng gázát, ez a méretű palack adja. Van ennél nagyobb méretű, kiszerelésű, kilós-, mert szakszóval így hívják palack is. Ezt általában csak a kifőzdék használják, mert 23 kilogrammosak, sokáig lehet velük főzni, előnyük, hogy még így is mozdíthatóak, így mobilak tudnak maradni.
Interneten nem mindenkinek lehet és kell hinni.  Érdemes a hangzatos, és marketingfogásokon túli – gázpalack eladó- címszóval megjelenőn hirdetések mögé nézni és csak megbízható forrásból vásárolni.  A kutyaeledeles bolt ajánlóján felbuzdulva, kezünkben kis kedvencünk kezdő csomagjával, hazaérve rögvest rákerestünk az ajánlott oldalra.  Miután meghallottuk, hogy házhozszállítás is lehetséges, úgy eladóak a gázpalackok, gondoltuk, hogy nem fogunk bajlódni a hazacipeléssel. Ez a cég remek piaci rést talált, hogy hogyan lehet régi terméket, új formában értékesíteni a már megszokottnál. Visszaemlékezve gyermekkorunkra, még létezett az a gázos kocsi, amelynek platóján ott voltak a gázpalackok, úgy járta a főbb utakat és a mellékutcákat. ez egy szabályozás miatt betiltásra került, de ezzel a módszerrel újra éledt ez a kihaló üzletág.

Telefonhívást megejtettük, rendkívül kedves és segítőkész fiatalemberrel beszéltünk, megbeszéltük, hogy milyen gázpalackunk van és milyenre lesz szükségünk. A kiszállítás tekintetében nagyon alkalmazkodóak voltak, mivel nagyon kaotikus az időbeosztásunk, úgy kellett kisakkozni, hogy mikor tudunk otthon lenni, és fogadni az új gázpalackot.

Megéri hirdetni.

Kérdeztük, hogy mennyire jövedelmező ez az üzletág, így, hogy csak meghirdetik az interneten keresztül, hogy gázpalack eladó és máris vevőket csábítanak vételre.
A kiszállító megválaszolta, hogy nagyon népszerű lett ez a fajta szolgáltatásuk, mivel sokan nem tudják összeegyeztetni a napi időbeosztásukkal még azt is, hogy elugorjanak és kicseréljék a gázpalackjukat, ám így ezzel a praktikus megoldással, minden megoldódik.

 

Ezt az okfejtését mi is maximálisan alá tudtuk támasztani.