Kutya helyett sírós, Llorens baba

Mikor az ember gyereket vállal, nem is gondol bele igazán, hogy mire vállalkozik. Mert addig, míg a gyerek kicsi, mondhatni nincs vele semmi gond. Eszik, alszik, játszik, néha sír, de azt is csak azért, mert még nem tud beszélni, és nem tudja megmondani, mi a baj. Aztán mikor nagyobb lesz, és kialakulnak a saját gondolata, elkezd járni a kis agyacskája, megkezdődik az a korszak, amikor a gyermek mindent is szeretne.

Na, ilyenkor jön a baj, hogy mit engedjünk, és mit ne. Mert az ember szíve szerint a világ mindenségét megadná a gyerekének. De jó az, ha a gyerek mindent megkap, amit kiejt a száján? Hogy fogja akkor megtanulni, hogy a dolgokért tenni is kell?

Ebből a megfontolásból nem engedtem meg a múltkor, mikor a kisállatboltban jártunk, hogy legyen kiskutyánk. Még nagyon korainak is érzem, hiszen a gyerek még nem tud róla gondoskodni, csak nekem jelentene egy plusz feladatot a nyakamba.

Arra gondoltam, legyen a szülinapi ajándék inkább egy baba. Már ezt is sokszor említette, hogy nagyon tetszik neki, a sírós baba, ami a szomszéd kislánynak van, én meg kapva kaptam az alkalmon. Aztán majd pár év múlva, ha már nagyobb lesz, és tud felelősséget vállalni, veszünk neki kutyát.

Átmentem a szomszédba, és megkérdeztem, honnan származik a sírós baba. Azt mondta a szomszédasszony, ő csak és kizárólag egy helyről szokott játékot rendelni a gyerkőcöknek, és az a játékwebshop. Így igazi marad a meglepetés, nem kell megszervezni, hogy hogy jut el a gyerekek nélkül a játékboltba, hamar kiszállítják, nagy a választék, és szuper jó minőségű játékokat árulnak.

Megfogadtam a tanácsát, és meglátogattam én is a játékwebshopot. nagyon jó pofa, színes kis oldal, az embernek nincs is kedve róla elkattintani. Kikerestem a babákat, de ami a legjobban felkeltette az érdeklődésemet, az egy Llorens baba volt. Egy újszülött baba mintázata, de olyan élethű, hogy már majd hogy nem igazi. Ráadásul utána is olvastam, és még jobban elnyerte a tetszésemet ez a spanyol baba, hiszen kiváló, a gyerekekre kicsit sem ártalmas anyagból készült, nagyon jó minőségű, és ahhoz, hogy sírjon, még elem sem szükséges. A babához kis ruha, és cumi is jár, ráadásul nem csak sír, de az anyukáját és az apukáját is hívja, Elképesztő, milyen élethű játékok vannak már. Szóval megrendeltem innen ezt a kisbabát, és vártam az érkezését. Nagyon nagy volt az öröm, mikor megérkezett, és együtt kibontottuk. Szerintem egyből el is felejtette a gyermekem a kutyát, annyira lekötötte ez az élethű sírós baba. Nagyon örülök, hogy ezt választottam, és elgondolkodtam, hogy a karácsonyi ajándékok között is lesz egy ilyen Llorens baba. De az már biztos, hogy az ajándékokat innen fogom megrendelni. Nagyon megbízható webshop, amit ajánlott a szomszéd asszony, és a kiszállítás is nagyon hamar megtörténik, Egy gyakorló anyuka nem is kívánhatna többet vagy jobbat. Jó minőség, normál ár, gyors szállítás. És mivel nagyon széles a választék, egy jó darabig lesz, miből rendelgessek náluk. Aki még nem fedezte fel, hogy milyen csodálatos webshopról ajándékot rendelni a gyereknek, mindenképpen próbálja ki! Én mondom, egy merőben új élmény, és egy csomó idő és idegeskedésmegspórolásával jár. Én már máshonnan nem is vennék, játékboltba be nem mennék, csak a játékwebshop és az online rendelés!