Hajdú bojler a kemény munka gyümölcse!

Barátnőm Klára elég magának való csajszi, akinek szerintem én vagyok az egyetlen barátja, akivel megosztja a gondolatait. Még az egyetemen ismertem meg őt, amit ő otthagyott, mert nem érezte igazán jónak, és nem azt tanulta, amit szeretett. Mindig is az állatok közé vágyott, velük akart foglalkozni, és amikor sikerül bekerülnie egy kisállat kereskedése, akkor érezte az, hogy hazaért. A bolt tulajdonosa egy idős házaspár, akiknek nyugdíjuk kiegészítésére szolgál az üzlet. Nem is nagyon szólnak bele, hogy mi legyen, így körülbelül minden felelősség Klárira marad, amit ő igen élvez, mert kihívásnak tartja, plusz egész nap állatok közt lehet, amit imád.

Szinte, már a kereskedésben él, ha napi 14-15 órát nem ott van, akkor nem is dolgozik ott… Keveset tudunk találkozni, de nemrég össze tudtunk futni egy kávéra, hogy meséljen, személyesen is és ne csak néhány szavas üzenetekben kommunikáljunk. Amikor leültünk kávézni, azt tapasztaltam, mintha kicserélték volna a lányt. Sokkal nyitottabb és jobb kedvűbb volt, mint szokott, bár látszott rajta, hogy sokat dolgozik, azért a munkától való elgyötörtséget nem lehet álcázni semmivel. Sokat mesélt a munkájáról és arról is, hogy megkérte az idős házaspárt, hogy fejlesszék egy kicsit a boltot, legalább is a személyzeti rész. Szüksége lenne egy új vizesblokkra, főleg, ha egy zuhanyzót beszerelnének, mert időben jobban kijönne, ha tudna ott tisztálkodni. Amikor ezt felvetette a tulajdonosoknak, nem ellenkeztek, és boldogan beleegyeztek, mert mióta Klári viszi az üzletet, nyereséges lett és az online visszajelzések is csak pozitívak. Tehát szárnyal az üzlet, és ha az üzletvezetőnek zuhany kell, akkor meg is kapja! Arra kérték meg, hogy nézzen ki mindent az interneten, viszont a meleg vizet, szigorúan csak Hajdú bojlerből engedik előállítani, mert mióta eszüket tudják, azt használnak és elég márka hű idős párról van szó, akik erősen támogatják a hazai brandeket!

Elmesélt, egyik üresjáratban átböngészte az internetet, hogy egy jó helyről és jó áron tudjon rendelni bojlert. A keresőben a hajdú villanybojler árak kulcsszóval keresett és hosszas mérlegelés után a villanybojlerbolt.hu mellett döntött, mert itt található a legjobb választék Hajdú vízmelegítőkből és kiváló áruk is van. Rengeteg fizetési mód is lehetséges, ráadásul fel is szerelik a kiszállított bojlert! Egyszerűen csak pozitív dolgokat tudott mondani róla, amin azért lepődtem meg, mert pont az a típus, aki mindenben talál valami kifogásolni valót. Mindenesetre, beadta a rendelését, a házaspár pedig az anyagi részét elintézte.

Pár hét múlva kész lett az aprócska fürdő a bolton belül és a kis bojler is remekül üzemelt. A munkaórái így egy picit nőttek, mert még többet volt benn az üzletben. De egyáltalán nem bánta, mert jobban érezte magát ott, mint otthon, hiszen egyedül él, állatot sem tarthat a főbérlője miatt, itt pedig rengeteg állat közt van és lényegében ugyan azt tudja csinálni, mint otthon, és még pénzt is keres vele!

Örültem, hogy ilyen jó hatással van Klárára a munkahelye, még néhány hónap, talán pár év és szerintem ismerkedni is el fog kezdeni, mert már ráférne! Addig is élvezi a kemény munkája gyümölcsét, a tökéletes hőmérsékletű vizet, főnöki zuhanyzójában.